Commissie 2019

Eli van Baar - Voorzitter

Eli (20) is derdejaarsstudent aan de opleiding Econometrie. Als voorzitter is zijn taak om de commissie te overzien, te sturen en te helpen waar dat nodig is. Naast deze functie, bekleedt Eli vanaf februari 2019 de positie van penningmeester binnen het VSAE bestuur. Met deze ervaring wil hij feilloos kunnen boekhouden.

Teska Vaessen - Coördinator

Teska (21) zit momenteel in de laatste fase van haar bachelor Econometrie. Teska was afgelopen jaar de Interne Zaken & Marketing van de VSAE en was hiermee de schakel tussen het bestuur en de commissie. Na haar bestuursjaar heeft Teska zich nog volop ingezet om dit congres een groot succes te laten worden.

Leonieke Bardelmeijer - Website & Magazine

Leonieke (22) is derdejaars bachelorstudent Econometrie. Binnen de commissie is zij verantwoordelijk voor de website en samen met Godelieve voor het magazine. Leonieke wil met deze commissie ervaring op doen bij het organiseren van een belangrijk evenement.

Boaz Brunsting - Acquisitie

Boaz (22) zit nu het tweede jaar van zijn bachelor Econometrie. Samen met Salomé is hij verantwoordelijk voor de acquisitie van het congres dit jaar. Hiernaast is hij nog actief als bestuur van de beleggingsvereniging Mutual Fund. Met deze commissie hoopt hij vooral zijn organisatorische vaardigheden te ontwikkelen.

Godelieve ten Have - Locatie & Magazine

Godelieve (21) is derdejaars bachelorstudent Econometrie.  Dit is de vijfde commissie binnen de VSAE waar Godelieve in zit. Binnen de actuariaatcongrescommissie is zij verantwoordelijk voor de prachtige locatie en verzorgt zij samen met Leonieke het magazine. Komend jaar zal Godelieve binnen het bestuur van de VSAE de rol van voorzitter op zich nemen.

Salomé van Stuivenberg - Acquisitie

Salomé (20) zit in haar derde jaar van de bachelor Econometrie & Operationele Research aan de Universiteit van Amsterdam. Samen met Boaz is zij verantwoordelijk voor de acquisitie van het Actuariaatcongres 2019. Salomé hoopt samen met haar commissie een succesvol congres neer te zetten en zo ervaring op te doen met het organiseren van evenementen.

Floris de Widt - Sprekers

Floris (22) zit in zijn derde jaar van de bachelor Econometrie & Operationele Research aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is verantwoordelijk voor de sprekers van het Actuariaatcongres 2019.  Floris zal komend jaar in het bestuur van de VSAE in gaan en hierin verantwoordelijk zijn voor de acquisitie.

Cancel