Commissie 2020

Van links naar rechts: Lukas Pollard, Niki Geerts, Julia Linde, Ramon Soesan, Tamar de Haas, Godelieve ten Have, Jack Pinto

Ramon Soesan - Voorzitter

Mijn naam is Ramon, ben 21 jaar oud en opgegroeid in Amstelveen. Ondertussen woon ik al een tijdje in Amsterdam, waar ik studeer aan de UvA. Naast studeren houd ik ervan om te sporten, muziek te maken en af te spreken met vrienden. De eerste keer dat ik over Actuariaat hoorde was bij de open dag voor Econometrie bij de UvA. Ik had geen idee wat het precies was en had er niet gelijk een heel grote interesse voor. Gaandeweg is steeds duidelijker geworden wat het precies inhoudt en interesseert het mij steeds meer. Daarom vind ik het erg leuk om bij te dragen aan de organisatie van dit congres en wie weet kies ik er daarna voor om actuaris te worden!

Godelieve ten Have - Coördinator

Mijn naam is Godelieve en ik ben 22 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik als coördinator vanuit het bestuur de actuariaatcongres commissie begeleid. Vorige editie was ik deel van de commissie en hoewel vorige editie een groot succes was, vind ik het leuk om dit jaar de kans te hebben om de vorige editie te overtreffen! In m’n vrije tijd speel ik af en toe hockey en hou ik er van om uitgebreid te koken met vrienden. De commissie heeft hard gewerkt aan deze editie en ik hoop dat we er samen met u een groot succes van kunnen maken!

Niki Geerts - Acquisitie 

Mijn naam is Niki, ik ben 21 jaar en ik ben geboren in Breda. Ruim twee jaar geleden heb ik het mooie Brabant ingeruild voor Amsterdam om daar te beginnen met de studie Econometrie. Naast mijn studie geef ik bijles en vind ik het leuk om met vrienden af te spreken. Samen met Jack ben ik verantwoordelijk voor acquisitie binnen de commissie. Samen houden wij contact met de deelnemende bedrijven om zo bij te dragen aan weer een onvergetelijke editie.

Jack Pinto - Acquisitie

Dit jaar zorg ik samen met Niki dat er genoeg sponsoren zijn om het congres überhaupt door te laten gaan, een mooie taak met een vleugje gezonde stress. Naast mijn stiekeme liefde voor het bewijzen van stellingen trap ik elke week een balletje en verplaats ik op maat gegoten ijzeren schijven. Ook ben ik op werk achter het fornuis te vinden, waar ik mijn best doe alle gasten tevreden te houden met lekker eten. Momenteel zit ik in mijn derde jaar econometrie op de UvA, en ben van plan daar nog een master aan vast te plakken. Ik hoop dat deze editie van het congres een hit wordt, wij hebben dit jaar een interessant onderwerp waar positief verrassende onderwerpen tussen zitten.

Lukas Pollard - Sprekers 

Ik ben Lukas, 23 jaar oud. Derdejaars econometrie student. Vorig jaar stond ik achter de garderobe en dat ging zo goed dat ik de sprekers mocht regelen dit jaar. Een gesprek over muziek, sport of aandelen heb ik graag! Naast student zijn ben ik al lekker aan het werk in de consultancy en probeer ik mijn econometrische visie te verbreden door onder andere deze commissie.

Julia Linde - Magazine & Locatie 

Ik ben Julia en ik zit op dit moment in het derde jaar van mijn opleiding Econometrie aan de UvA. Voor het Actuariaatcongres 2020 is mijn taak onder andere om de locatie te verzorgen, wat niet heel origineel maar wel uitstekend heeft uitgepakt. Na een spannende strijd tussen verschillende locaties heeft het KIT voor het derde jaar op rij toch weer gewonnen. Ook verzorg ik het magazine van het Actuariaatcongres samen met Tamar. Bij het congres van 2019 was ik voor het eerst aanwezig om te kijken hoe het congres zou gaan verlopen, maar wel per ongeluk 4 uur te laat. Dit jaar zal ik mijn best doen om wat eerder te komen.

Tamar de Haas - Magazine & Website 

Ik ben Tamar, 21 jaar. Ik zit nu in mijn derde jaar van de studie Econometrie. Mijn taak in de commissie is de website up-to-date houden en het ontwerpen van het magazine samen met Julia. Dit jaar houden Julia en ik ons ook meer bezig met de promotie van het evenement om daardoor zo veel mogelijk actuarissen te bereiken en proberen enthousiast te maken over het Actuariaatcongres. Verder werk ik naast mijn studie in de horeca en speel ik hockey. Ik hoop met dat het een leuke en leerzame editie wordt, samen met de commissie hebben we veel plezier gehad om het te organiseren.

Cancel