Commissie 2021

Van links naar rechts: Koen van Ederen, Vera Zentveld, Naut van Teeseling, Juliët van Ooijen, Alex Boosten, Lisanne t'Sas, Caspar Hentenaar

Juliët van Ooijen - Voorzitter

Momenteel zit ik in de eindfase van de bachelor econometrie. Naast dat ik studeer vind ik het lekker om te sporten, werk ik in een café en leer ik Chinees (althans, dat probeer ik). Ik ben enthousiast, soms wat eigenwijs en ik vind het fantastisch om met een groep als deze te werken. Als commissie hebben we dit jaar hard gewerkt om er, ondanks de huidige situatie, een groot succes van te maken. We hebben een leuk, passend thema voor u bedacht. Ik kijk al uit naar het congres, hopelijk zie ik u daar (via de webcam)!

Naut van Teeseling - Coördinator

Hallo,

Mijn naam is Naut en ik ben coördinator van het Actuariaatcongres vanuit het VSAE bestuur. Mijn bestuursjaar is in Februari gestart waardoor wij de volle corona-experience mee hebben mogen maken. Dit heeft tot veel innovaties en improvisaties binnen de VSAE geleid wat erg leerzaam en vooral ook leuk is. Het Actuariaatcongres 2021 spant wat dat betreft de kroon, waardoor ik ook ontzettend blij ben om een deel van deze commissie uit te maken!

Alex Boosten - Acquisitie 

Als nu Master Econometrie student heb ik mij weinig aangetrokken gevoeld tot de wereld van Actuariaat. Tot ik vorig jaar het Actuariaatcongres heb bezocht. Vernieuwende perspectieven van gepassioneerde sprekers hebben mij laten zien dat deze wereld erg interessante aspecten heeft, waar ook Econometristen van kunnen leren. Hoewel Caspar en ik dit jaar een onverwacht uitdagende acquisitie periode tegemoet zijn gegaan, zijn wij als commissie vastberaden om voor jullie een congres van hoge kwaliteit neer te zetten.

Caspar Hentenaar - Acquisitie

Ik zit in mijn derde jaar van de bachelor Econometrie en Operationele Research, daarnaast ben ik dit jaar begonnen aan het eerste jaar van de bachelor Informatica. In mijn vrije tijd rijd ik graag rond op mijn gemotoriseerde tweewieler, hoewel deze ritjes tegenwoordig vooral van en naar de sportschool zijn.  Samen met Alex ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de acquisitie van het Actuariaatcongres.

Koen van Ederen - Sprekers 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Koen van Ederen en ik ben dit jaar verantwoordelijk voor het regelen van de sprekers voor ons mooie congres. Ik heb vorig jaar een master in econometrie afgerond en momenteel doe ik een tweede master in actuariaat. Dit sluit dus erg mooi aan bij mijn taak en is ook één van de redenen dat ik mee wilde werken aan het organiseren van het congresHet programma van de dag is al bijna rond, en als jullie ook maar half zo enthousiast zijn over de sprekers als ik, dan wordt het voor iedereen een top dag!

Lisanne t'Sas - Locatie & Verloop

Mijn naam is Lisanne t’Sas en ik regel de locatie en het online verloop van het Acturiaatcongres 2021. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van Econometrie en woon ik in Amsterdam. Dit jaar is het Actuariaatcongres anders dan anders omdat het zich online gaat plaatsvinden. De locatie is dit jaar dus een hele andere uitdaging. Zo moet ik ervoor zorgen dat alles online goed geregeld is en verloopt. Ik kijk al erg uit naar het Actuariaatcongres 2021 en hoop jullie allemaal online te zien!

Vera Zentveld - Magazine & Website 

Mijn naam is Vera en ik zit in de eindfase van de bachelor econometrie. Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor het magazine en ik zorg ervoor dat de website er goed uit ziet en is voorzien van alle informatie over het congres. Ook alle informatie over hoe het congres dit jaar online zal verlopen zal hier te vinden zijn. Ik hoop dat jullie, ondanks dat het dit jaar allemaal even wat anders is, net zo enthousiast zijn over het congres als wij! 

Cancel