Commissie 2022

Boven van links naar rechts: Tijmen van der Horst, Kevin van Dam, Pieter de Bruine, Arthur van den Bergh
Onder van links naar rechts: Michelle Mutsaers, Julie van Oldenborgh, Anneke Schroeter

Julie van Oldenborgh - Voorzitter

Hallo, mijn naam is Julie van Oldenborgh en ik zit momenteel in het derde jaar van mijn bachelor econometrie. Dit jaar heb ik het genoegen gekregen om voorzitter van het Actuariaatcongres te worden. Samen met de rest van de commissie ga ik uiterst mijn best doen om er weer een mooi congres van te maken. Wij kunnen niet wachten om u in het KIT te mogen verwelkomen, tot dan!

Michelle Mutsaers - Coördinator

Ik ben Michelle en ik doe dit jaar een bestuursjaar bij de VSAE! Tijdens dit jaar begeleid ik de actuariaat congres commissie als coördinator vanuit ons bestuur. Na de online editie van 2021 kijk ik er extra naar uit om alle deelnemers, sprekers en sponsoren in 2022 weer fysiek te kunnen ontmoeten. Volgend jaar ga ik weer verder met de studie Econometrie en daarnaast speel ik graag hockey.

Tijmen van der Horst - Acquisitie 

Mijn naam is Tijmen en ik ben bezig met het afronden van de master Econometrie. Samen met Pieter ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de acquisitie van het Actuariaatcongres. Naast het studeren kan je mij vaak op de tennisbaan vinden. Het thema duurzaamheid spreekt mij erg aan en ik ben benieuwd naar de presentaties. Ik kijk er naar uit om een aantrekkelijk congres te organiseren!

Pieter de Bruine - Acquisitie

Mijn naam is Pieter en ik zit in het laatste jaar van mijn bachelor econometrie. Dit jaar ben ik samen met Tijmen verantwoordelijk voor het acquisitie gedeelte van dit actuariaatcongres. In mijn vrije tijd ben ik vooral druk met roeien en padellen.  Ik hoop dat we voor u een mooi en geslaagd congres kunnen neerzetten!

Arthur van den Bergh - Sprekers 

Ik ben Arthur en ik zit in mijn tweede jaar van mijn bachelor econometrie en actuariële wetenschappen. Ik regel de sprekers voor deze editie van het actuariaatcongres. Ik ben erg geïnteresseerd in het verduurzamen van de wereld en kijk daarom erg uit naar het congres dit jaar. Hopelijk u ook!

Anneke Schroeter- Promotie & Locatie

Hoi, mijn naam is Anneke Schroeter en ik zit op dit moment in het derde jaar van de bachelor Actuariële Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben verantwoordelijk voor de locatie van het congres en samen met Kevin doe ik de promotie waar het creëren van het magazine bij hoort. Ik kijk ontzettend uit naar het Actuariaatcongres omdat het perfect aan mijn studie aansluit en omdat ik het thema duurzaamheid heel boeiend en belangrijk vind. Ik verheug me u op 7 maart 2022 in het KIT te verwelkomen!

Kevin van Dam - Promotie & Website 

Hallo, mijn naam is Kevin van Dam en op dit moment zit ik in het derde jaar van de bachelor Economics and Business Economics. Tijdens dit jaar loop ik fulltime stage bij Yuno Advisors, een Corporate Finance advieskantoor. Daarnaast ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de promotie en het magazine van het Actuariaatcongres. Ik heb er alvast heel veel zin in en ik hoop u ook!

Cancel